Over Rpairs

Ons idee: snel een vakkundige reparatieservice!

Rpairs is ontstaan doordat we zelf voorstander zijn van het repareren van apparaten in plaats van steeds nieuwe kopen. Met andere woorden: reparatie is een milieuvriendelijke en betaalbare oplossing.

Helaas zijn we daarbij een keer tegen de lamp gelopen bij het zoeken en uitkiezen van de juiste reparateur voor een Macbook Pro. Na lang zoeken op internet en veel bellen kwamen we uit bij een bedrijf dat helaas anders werkte dan dat hun website deed geloven. Gevolg: lastige communicatie, een onnodig langdurige reparatie en veel frustratie.

Dat moest beter kunnen vonden wij. Vanuit die gedachte is Rpairs ontstaan. Dé plek waar je jouw iPhone, iPad, of ander apparaat van Apple, Samsung, Nokia, HTC, Sony, Motorola of BlackBerry snel ter reparatie kunt aanbieden. Of het nou gaat om een smartphone, tablet, notebook of computer.
 

Duidelijk, makkelijk en veilig

Rpairs wil jou op een snelle, heldere en gebruiksvriendelijke manier helpen bij het aanmelden van je reparatie. Zonder dat je zorgen hebt over de afhandeling. Om je de beste service te kunnen garanderen bezoekt Rpairs elk reparatiebedrijf dat zich wil aansluiten hoogstpersoonlijk. Zo weten we altijd wie er achter een website of bedrijf zit. Je apparaat is daardoor altijd in goede handen!
 

Wat controleert Rpairs bij aangesloten reparateurs?

Om een snelle en vakkundige reparatie van smartphones, tablets, notebooks en computers te kunnen garanderen letten we bij de reparatiebedrijven die aangesloten zijn bij de service van Rpairs op de volgende punten:

  • Prijs/kwaliteit verhouding van de reparatieservice
  • Uitstraling en betrouwbaarheid van het reparatiebedrijf
  • De klantvriendelijkheid waarmee reparaties uitgevoerd worden

Op deze manier weet je zeker dat je altijd de juiste keuze voor een reparatie-adres maakt bij Rpairs. En dat je jouw apparaat zo snel mogelijk en zonder kopzorgen weer gerepareerd in je bezit hebt natuurlijk!

Jouw mening telt!

Als de reparatie van je smartphone, tablet, notebook of computer via Rpairs is afgerond, dan willen we je vragen om je ervaring over de gekozen reparatieservice te delen op onze website. Jouw mening over het reparatiebedrijf kan anderen die op zoek zijn naar een reparateur namelijk weer van dienst zijn bij het maken van hún keuze.

Rpairs zorgt op die manier dat bedrijven die bij ons aangesloten zijn nóg betere service kunnen verlenen. En áls er eens iets mis gaat, dan kunnen we proberen dit samen op te lossen en in de toekomst helpen te voorkomen. En natuurlijk verdienen reparatiebedrijven die goed werk leveren ook gewoon een goede review!

 

Voor reparateurs

Image not available

Rpairoffice
20% kostenbesparing!

Neem contact op
voor een gratis demo

Image not available